Workshop – Stå stærkere i dig selv

Få et stærkere ståsted i dig selv, en bedre balance og en mere klar fornemmelse af, hvor du gerne vil hen. 

Lørdag, den  10. juni 2017, kl. 10.00 – 17.00

i Lokalcenter Dalgas, Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C.

På denne workshop handler det blandt andet om, at du får styrket og arbejdet med rodfæstning og centrering, så du bedre kan samle din energi, dit fokus og opmærksomhed. Egenskaber, det er nødvendigt at træne og udvikle, så du bedre kan have dig selv med lige der, hvor du er, opleve en bedre balance og komme til at stå stærkere i dig selv.


 
Vi skal arbejde med forløsende healing og afbalancering af energisystemet, blandt andet igennem guidede meditationer og du vil få mulighed for at få healet, forløst og balanceret noget af det, der fylder og måske bremser dig i at kunne finde vej eller komme videre.

En del af dagen vil handle om målsætning og den kæmpe værdi og styrke, det har at stikke en retning ud for dit liv og ikke mindst tage fat i den.

Du vil få indgangsvinkler, redskaber, værktøjer og masser af inspiration til at få styrket din balance og rodfæstning, så du bedre kan tackle det, du møder i dit liv og i din dagligdag og blive mere bevidst om dig selv. Du vil også få rig mulighed for at få personlig vejledning ud fra der, hvor er du er lige nu.

En intens dag, der har til formål at give dig et stærkere ståsted i dig selv og en mere klar fornemmelse af, hvor du er, hvor du gerne vil hen og hvad der skal til for at komme der, så du kan lukke mere op for dig og de kvaliteter, styrker, egenskaber og ressourcer du også har med dig.

Workshoppen er arrangeret af Inspirationsforeningen i Aarhus og tilmelding sker til inspirationsforeningen@gmail.com med oplysning om navn, telefonnummer og e-mail adresse. Pris kun 450 kroner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code