Naturworkshop – Bedre kontakt med dig selv igennem kontakt med naturen

Få en bedre kontakt til dig selv på denne smukke og inspirerende tur til Busbjerg og Gudenådalen

Lørdag, den 3. juni 2017, kl. 10.00 – 13.00

Jeg har altid holdt meget af naturen og inddrager den også gerne i mit arbejde, enten via undervisning direkte i naturen eller med naturen som referenceramme og billed- og symbolsprog. Et sprog, som for de fleste er genkendeligt, også når det handler om dybe indre problemstillinger, netop fordi det er naturligt og dermed også afspejler vores eget indre væsen.

På denne workshop vil du få styrket kontakten til dig selv og til din egen indre viden og visdom netop igennem kontakten med naturen. Vi skal arbejde med naturens sprog og den enkelhed og naturlighed, der her ligger som en guldgrube af informationer, du kan samle op og bruge når som helst og hvor som helst i dit eget liv.


 
Du vil få styrket og trænet din evne til at være opmærksom og til stede, så du kan have dig selv med lige der, hvor du er, ligesom du vil få trænet din evne til at opleve og sanse. Egenskaber, det er nødvendigt at træne og udvikle, hvis du gerne vil lære dig selv at kende, have en bedre balance og komme til at stå stærkere i dig selv.

I vores del af verden er vi mange gange kommet så langt fra os selv og fra vores egen natur, at vi helt har glemt alt det, som netop er naturligt og her hjælper naturen os gerne på vej.

Kom med til en bevægende dag for krop, sind og sjæl. Vi skal gå en meget smuk tur og nyde den storslåede udsigt over Gudenådalen, vi skal arbejde med at være i naturen og med naturen og du vil undervejs få øvelser og inspiration, du selv kan bruge, ligesom der vil være en guidet meditation med healing og individuel vejledning til din vej.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tilmelding på telefon 60 93 72 30 eller mail lm@mahnkopf.dk.

Pris 350 kroner.

Sted: Busbjerg, Hagenstrupvej 25, 8860 Ulstrup

 
Udtalelser fra tidligere ture

“Det var en rigtig dejlig oplevelse”

"Jeg deltog i Lisbeths arrangement “walk & talk på Busbjerg”. Det var en rigtig dejlig oplevelse! Lisbeth er utrolig inspirerende, hjertelig og tillidsvækkende. På denne lille rejse, en meget intens aften på toppen af Busbjerg, kom jeg helt ned i mig selv, fik nogle gode værktøjer til at få ro på krop og sjæl, og øvelser i at være nærværende. Kan varmt anbefale andre at deltage i lignende arrangementer :-)"
2017-01-15T18:21:12+00:00
"Jeg deltog i Lisbeths arrangement “walk & talk på Busbjerg”. Det var en rigtig dejlig oplevelse! Lisbeth er utrolig inspirerende, hjertelig og tillidsvækkende. På denne lille rejse, en meget intens aften på toppen af Busbjerg, kom jeg helt ned i mig selv, fik nogle gode værktøjer til at få ro på krop og sjæl, og øvelser i at være nærværende. Kan varmt anbefale andre at deltage i lignende arrangementer :-)"

“Inspirerende og lærerig dag”

"Jeg var med på walk and talk med Lisbeth. Der var en inspirerende og lærerig dag. Lisbeth er meget empatisk og lyttende. Endvidere er hun dygtig til at stille de rigtige spørgsmål. Lisbeth har en stor baggrundsviden om mange forskellige psykoterapeutiske værktøjer. Så alt i alt kan det for mange være en god ide at deltage i en walk and talk session."
2017-01-15T20:29:38+00:00
"Jeg var med på walk and talk med Lisbeth. Der var en inspirerende og lærerig dag. Lisbeth er meget empatisk og lyttende. Endvidere er hun dygtig til at stille de rigtige spørgsmål. Lisbeth har en stor baggrundsviden om mange forskellige psykoterapeutiske værktøjer. Så alt i alt kan det for mange være en god ide at deltage i en walk and talk session."

“Tankevækkende og opfriskende oplevelse”

"Busbjerg, som rager højt op over landskabet ved Gudenåen mellem Ulstrup og Bjerringbro, var udgangspunktet for et møde med naturen, os selv og en gruppe tirsdag aften. Lisbeth havde inviteret til fælles gåtur, opmærksomhedstræning, meditation og healing med naturen som ”hjælper”.

Lisbeth tog os med rundt på Busbjerg, som hun kender godt, og lavede små øvelser med os for at styrke vores opmærksomhed på at være til stede her og nu! Beskrev undervejs i billedsprog hvad vi så og hvordan det kan ”oversættes” til forhold vi kender i vores liv. Et eksempel var alle stierne vi kan gå for at nå samme mål i livet. Eller at vi skal huske at stoppe op i livet (på vejen op ad trapperne mod toppen) og nyde vejen og ikke kun stræbe efter målet (få pusten og nyde udsigten) og se alt det vi har opnået på vejen.

Lisbeth udnyttede stedets særlige energi, de smukke gamle træers kraft, stenenes særlige evne til at lade os forbinde til jorden, den smukke udsigt, duftene, lydene, dyrene, gruppeenergien m.m. til en fælles meditation og healing, hvor vi hver især havde vores egen oplevelse.

Det var en tankevækkende og opfriskende oplevelse i dejligt selskab. TAK."
2017-01-15T20:27:37+00:00
"Busbjerg, som rager højt op over landskabet ved Gudenåen mellem Ulstrup og Bjerringbro, var udgangspunktet for et møde med naturen, os selv og en gruppe tirsdag aften. Lisbeth havde inviteret til fælles gåtur, opmærksomhedstræning, meditation og healing med naturen som ”hjælper”. Lisbeth tog os med rundt på Busbjerg, som hun kender godt, og lavede små øvelser med os for at styrke vores opmærksomhed på at være til stede her og nu! Beskrev undervejs i billedsprog hvad vi så og hvordan det kan ”oversættes” til forhold vi kender i vores liv. Et eksempel var alle stierne vi kan gå for at nå samme mål i livet. Eller at vi skal huske at stoppe op i livet (på vejen op ad trapperne mod toppen) og nyde vejen og ikke kun stræbe efter målet (få pusten og nyde udsigten) og se alt det vi har opnået på vejen. Lisbeth udnyttede stedets særlige energi, de smukke gamle træers kraft, stenenes særlige evne til at lade os forbinde til jorden, den smukke udsigt, duftene, lydene, dyrene, gruppeenergien m.m. til en fælles meditation og healing, hvor vi hver især havde vores egen oplevelse. Det var en tankevækkende og opfriskende oplevelse i dejligt selskab. TAK."

“Den knude, vi selv har fået bundet på vores liv, er altså mulig at løse op”

"For mig er det at komme ud i naturen altid dejligt. Og nødvendigt,- både for fysisk og mental trivsel. På denne Busbjerg tur med Lisbeth, gav det mig endnu mere mening. Ikke kun fordi jeg blev hevet ned fra en lidt høj stress niveau, men også fordi jeg mødte mig selv på en ny måde.

Når man er sammen med Lisbeth, er EN af de fantastiske ting, at man bliver spurgt ind til, lyttet til og feed back’et på ens udfordringer,- hvor efter de, på ”finurlig vis”, får en ny tilgængelig facon.

På sådan en tur som denne, hvor Lisbeth bruger metaforer fra naturen, til de ting vi bringer frem, bliver livets knuder ikke kun holdt ud i strakt arm, så man bedre kan betragte dem i helikopter perspektiv, men også holdt op i mod naturens enkel hed – om man vil. Det ændrede min holdning til noget, der var kørt fast, og fik det til at se løsbart ud. Det gav totalt mening. Somme tider er den knude vi selv har fået bundet på vores liv, altså mulig at løse op – bare man kan se ”vejen” og den måde det skal gribes an på.

For at alt dette kan ske, skal man selvfølgelig have fat i sin grounding. Det kan være en udfordring for sig selv. Men hvad er mere velegnet til det, end naturen,- og gode træer. Eller hvad der nu passer til en.

Vi fik gode øvelser og gode indianer tankegange til at øve os med. Jeg har altid beundret indianerne for deres tankegang og deres pagt med naturen. Jeg følte vi nåede lidt af det denne dag.

Symbolet på tempoet vi satte op ad den lange og meget stejle trappe, er også et godt billede at have med. EET skridt ad gangen. Ikke springe noget over. Lev i nuet, ikke kun ude i fremtids drømmen. Lev i hvert trin du tager.

En god lækrog, med et dejligt træ, fik vi en lille ”rejse”/ ”meditation”/ healing. Det gav en god afrunding på en dejlig dejlig tur. Mærk naturen – mærk dig selv."
2017-01-15T20:26:09+00:00
"For mig er det at komme ud i naturen altid dejligt. Og nødvendigt,- både for fysisk og mental trivsel. På denne Busbjerg tur med Lisbeth, gav det mig endnu mere mening. Ikke kun fordi jeg blev hevet ned fra en lidt høj stress niveau, men også fordi jeg mødte mig selv på en ny måde. Når man er sammen med Lisbeth, er EN af de fantastiske ting, at man bliver spurgt ind til, lyttet til og feed back’et på ens udfordringer,- hvor efter de, på ”finurlig vis”, får en ny tilgængelig facon. På sådan en tur som denne, hvor Lisbeth bruger metaforer fra naturen, til de ting vi bringer frem, bliver livets knuder ikke kun holdt ud i strakt arm, så man bedre kan betragte dem i helikopter perspektiv, men også holdt op i mod naturens enkel hed – om man vil. Det ændrede min holdning til noget, der var kørt fast, og fik det til at se løsbart ud. Det gav totalt mening. Somme tider er den knude vi selv har fået bundet på vores liv, altså mulig at løse op – bare man kan se ”vejen” og den måde det skal gribes an på. For at alt dette kan ske, skal man selvfølgelig have fat i sin grounding. Det kan være en udfordring for sig selv. Men hvad er mere velegnet til det, end naturen,- og gode træer. Eller hvad der nu passer til en. Vi fik gode øvelser og gode indianer tankegange til at øve os med. Jeg har altid beundret indianerne for deres tankegang og deres pagt med naturen. Jeg følte vi nåede lidt af det denne dag. Symbolet på tempoet vi satte op ad den lange og meget stejle trappe, er også et godt billede at have med. EET skridt ad gangen. Ikke springe noget...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code