Profil

Lisbeth Mahnkopf

Jeg uddannet advokatsekretær og arbejdede i en årrække forskellige steder som sekretær. Derudover har jeg i en del år blandt andet også arbejdet med markedsføring, kommunikation og internet, inden jeg i 2005 forlod kontor- og projektverdenen og blev selvstændig underviser, healer og coach.

Sideløbende har jeg også arbejdet indenfor forskellige humanistiske områder, blandt andet med voksne udviklingshæmmede, med ældre og med unge med forskellige psykiske og sociale udfordringer.

Lisbeth 2 400

Lidt om min personlige baggrund
Jeg har altid holdt meget af naturen og inddrager den også gerne i mit arbejde, enten via undervisning direkte i naturen eller med naturen som referenceramme og billed- og symbolsprog. Et sprog, som for de fleste er genkendeligt, også når det handler om dybe indre problemstillinger, netop fordi det er naturligt og dermed også afspejler vores eget indre væsen.

Jeg har selv gået en lang vej i mit liv og haft mange ting med mig at håndtere, men det er netop den vej, der var med til at åbne mig for en anden og for mig langt mere naturlig verden end den verden, vi som oftest på vores breddegrader bliver vist.

Vi er så meget mere og det er et emne, der ligger mig meget på sinde. Vi er her for at dele, hjælpe og inspirere hinanden og skabe bedre liv.

Få et bedre liv
Igennem samtale, healing, energi- og bevidsthedsarbejde bruger jeg sansning og dét at se og opleve til at hjælpe til at frigøre og bevidstgøre og til at kaste lys over det sted, den enkelte står og dermed til at opnå større klarhed, indsigt og en bedre balance.

Jeg underviser og holder foredrag om at få et bedre liv,  om at have det svært og om at rejse sig, om naturlig helbredelse og om at gå vejen, helbrede gamle sår og skridt for skridt træde ind i sin egen styrke.

Uanset indgangsvinkel er min overordnede baggrund altid at inspirere til positiv, stærk og bevidst forandring og hjælpe og inspirere til at hjælpe sig selv til at få et bedre liv, til at opleve en større følelse af at være hjemme i sig selv og til at genopdage de kvaliteter, egenskaber, styrker og ressourcer, hvert eneste menneske har med sig ind i livet.

Uanset hvad du har fået med på vejen, uanset hvad du har oplevet eller står i lige nu, er der altid noget, du kan gøre for at hjælpe dig selv til at få det bedre og altid en vej at gå. Jeg hjælper og støtter dig gerne på din.

Ingen uddannelse kan helt måle sig med den uddannelse, du får igennem livet og de oplevelser, livet giver dig. Den vigtigste uddannelse du kan tage, er den dig, du danner ud fra den vej, du går.

DelShare on FacebookEmail this to someone