Tilbud i september på forløb over 8 eller 12 gange

Få hjælp til at komme videre og til at komme i mål med det, du gerne vil

Et behandlingsforløb er et intenst og stærkt forløb, der kan forandre dit liv. Du kan vælge mellem 8 gange over 3 måneder til dig, der gerne vil få taget fat og hjælpe dig selv videre eller 12 gange over 6 måneder til dig, der er committet til din egen vej, proces og udvikling eller gerne vil være det.

Uanset, hvilket forløb, du vælger, får du hjælp til frigive det gamle, tage fat i det nye og ikke mindst holde ved din nye vej og støtte til din løbende udvikling.

Bestil tid til din første session og behandling og spar lige nu 800 kroner – du skal blot bestille inden udgangen af september

Du kan også få en gratis forsamtale, inden du bestemmer dig. 

Ring eller SMS nu på 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk

Healing, vejledning og coaching til et bedre liv

Vi skal i en eller anden grad arbejde med målsætning, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil samt udvælge et eller flere områder og arbejde intenst med dem,  så du kan komme videre i dit liv. 

Du får hver gang både healing og personlig vejledning samt hjælp til at se og forløse noget af det, der fylder og begrænser dig, så du kan få det bedre og blive mere fri og bevidst om dig selv og din vej.

Du kan blandt andet få hjælp til

– at arbejde med negative tanker og mønstre, manglende energi og overskud, stress, angst, fobier, eksamensangst, bekymringer, tankemylder, tvivl, usikkerhed,  selvværd, dårlig koncentration, depression, sorg, chok og traumatiske oplevelser, posttraumatisk stress, søvnløshed, rygestop, overvægt, spændinger, smerter, gigt og andre fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer.

Du kan også betragte forløbet som noget, der er godt for hele dig, et energiløft for krop, sind og sjæl,  hjælp til bedre balance, støtte til din personlige udvikling, til at finde vej eller til at nå et mål.

Tilbud lige nu – spar 800 kroner i september

Normalpris for 8 behandlinger er 5.600 kroner. Du får en forløbsrabat på 800 kroner, så prisen for behandlingsforløbet er 4.800 kroner – i september 4.000 kroner

Normalpris for 12 behandlinger er 8.400 kroner. Du får en forløbsrabat på 1.200 kroner, så prisen for behandlingsforløbet er 7.200 kroner – i september 6.400 kroner

Bestil tid inden udgangen af september og spar 800 kroner

Ring eller SMS nu på 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk