Hvorfor jeg blev healer

Jeg bliver indimellem spurgt, hvorfor jeg begyndte at arbejde med healing. Det helt korte svar er, at det har hjulpet mig så meget, at jeg valgte en healeruddannelse for at kunne hjælpe andre, men jeg vil også gerne dele lidt mere af baggrunden her.

Jeg har selv tidligere haft det svært, været meget sensitiv, haft meget med i rygsækken og har stået både ved foden af bjerget og på kanten flere gange i mit liv.

Men jeg har også haft en bevidsthed med mig, som bød mig at gå vejen. Den har altid ligesom været i baggrunden, også når det var mørkest. Som små stjerneglimt af erindring. En erindring om meget mere end bare det fysiske liv, om meget mere end begrænsninger, traumer, negative tanker, ikke-god-nok, mindreværd, angst, usikkerhed og alt det, vi mennesker er så gode til at omgive os med og lægge på os selv og hinanden.

Fyldt op og syg

Selvmord har været et tema i en del af mit liv. Min far var alkoholiker og truslen om selvmord hang usagt i luften. Jeg har haft en kæreste, der tog sit eget liv, da jeg endte vores forhold. Min bror tog sit eget liv og jeg har selv stået på kanten.

På et tidspunkt var der så fyldt op i mit system, i krop og sjæl, at jeg ikke kunne bære mere og udviklede fysiske smerter og symptomer. Jeg var igennem systemet og ingen anede, hvad de skulle stille op eller gøre, fordi de ikke kunne finde en fysisk årsag. Til sidst fik jeg at vide at det blot var noget, jeg måtte leve med, og at jeg aldrig ville kunne komme til at passe et normalt arbejde igen. En effektiv måde at få lukket det på.

Den indre stemme viste vej

Det var en dom, en behandler afsagde som en sandhed, og her kunne historien så slutte, men det gjorde den ikke. Det var hans sandhed, udelukkende fordi han ikke var i stand til at se andre veje. Til gengæld lød der en dyb indre og meget klar stemme i mig, der fortalte, at der var langt mere end dette.

Den valgte jeg at lytte til og lige dér startede vandringen og rejsen ud i det, vi kalder det alternative. I dag vil jeg langt hellere kalde det for det naturlige. Naturlig behandling, naturlig udvikling, naturlig helbredelse og healing, som ikke er et alternativ til noget, men som bare er – naturligt.

Jeg gik straks i gang med at prøve forskellige behandlingsformer, og der gik ikke mere end 2 måneder, så var jeg på arbejde igen. Det blev et vendepunkt, og skridt for skridt begyndte jeg at helbrede og arbejde mig igennem alt det undertrykte og uforløste, jeg bar på samtidig med, at jeg blev ved med at lytte til og stole på den indre stemme.

Jeg tog blandt andet en psykoterapeutisk grunduddannelse og en healeruddannelse og har løbende deltaget i mange forskellige kurser, workshops, forløb og egensessioner indenfor personlig udvikling og indenfor en lang række alternative behandlinger, spirituelle veje og spirituel psykologi.

Meditation og healing blev vejen igennem

Specielt meditation og healing blev min vej igennem og blev det der hjalp til at blive bevidst om, helbrede og forløse mørke og traumatiske oplevelser, der havde lagret sig i krop og sjæl og samtidig også det, der hjalp mig til komme bedre i kontakt med mig selv.

Så dét at arbejde med og få hjælp igennem healingen, var også det, der gjorde, at jeg hen ad vejen samtidigt udviklede og finpudsede mine egne evner til at hjælpe andre ved blandt andet healing og energiarbejde og dét at sanse og opleve den energi, der ligger bagved udfordringer og ubalancer.

At hjælpe mig selv til at få et bedre liv har været mit liv og mit arbejde. Specielt healingen udviklede mig, talte til mig og udviklede sig i mig, og derfor blev jeg healer – fordi jeg kunne ikke andet. For at være det, leve det, modtage og give det.

Lytter du til din indre stemme, når den taler til dig, lytter du til din bedste guide, der viser dig vej. Din dybe indre visdom.

fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code