Foredrag og events

Jeg tilbyder forskellige foredrag, som alle handler om at få et bedre liv.

For mennesker, der er sensitive, mennesker, der har det svært, mennesker, der gerne vil udvikle sig og arbejde med sig selv. Jeg holder et foredrag for unge, der har det svært og et andet for deres forældre, for mennesker, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser og jeg holder foredrag om døden.

Uanset indgangsvinkel er mit mål altid at hjælpe og inspirere til at hjælpe sig selv, og jeg giver altid konkrete redskaber og værktøjer, man selv kan bruge.

Læs mere om de forskellige foredrag nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du, din forening, skole, institution eller virksomhed har specielle ønsker til et foredrag eller en event, som naturligvis også kan tilrettes målgruppen.

Ring på telefon 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk

Gratis inspirationsaften 24/11 og 8/12
Kom og få inspiration til et bedre liv. Prøv meditation, få healing og vejledning og hør forskellige oplæg. Jeg holder to inspirationsaftener onsdag, den 24. november og onsdag, den 8. december 2021 i Kulturhuset InSide i Hammel. Du er velkommen til at deltage i en eller begge, hvis du har interesse – og det er gratis.

Event og kort foredrag om at være sensitiv – prøv meditation og healing
To timers inspirerende event med kort foredrag om at være sensitiv, hvad det indebærer og hvordan du kan hjælpe dig selv til at stå stærkere og få et bedre liv. Efterfølgende kan du deltage i guidede meditationer, modtage healing, få personlig vejledning og inspiration til øvelser og redskaber.

Få et bedre liv – foredrag om at være sensitiv, have det svært og rejse sig
Med udgangspunkt i mit eget liv fortæller jeg om at have det svært og om noget af det, jeg har gjort for at helbrede mig selv og få et bedre liv. Uanset hvordan du har det, hvad du har med dig og har oplevet og uanset hvad du står i lige nu, vil der altid være noget, du kan gøre for at få det bedre, og der vil altid være en vej at gå.

Livet i døden – foredrag om døden og hvordan vi bringer liv ind i den
Livsbekræftende foredrag om det, som mange frygter eller helst ikke vil tale om, døden. Foredraget handler om døden, men i høj grad også om livet og hvordan vi hjælper os selv til bedre at forstå og forholde os til døden, så vi ikke behøver frygte den, men i stedet kan have fred med den og dermed bedre give os selv lov til at leve.

Hjælp dit sensitive barn – foredrag for forældre til børn og unge, der har det svært
Et foredrag for dig, der er forælder til et barn eller et ungt menneske, der har det svært i sin dagligdag eller sit liv. Det kan være, at barnet er særligt sensitivt, har svært ved at trives, er ked af det, ikke vil i skole, er uroligt, har angst, depression, negative tanker eller noget andet, der gør det svært at få tingene til at fungere.

At leve videre – foredrag for mennesker, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser
Hver dag er der mennesker, der opgiver håbet og tager deres eget liv og de, der oplever et selvmord, kan nemt selv havne der. Hver dag er der mennesker, der bliver udsat for traumatiske oplevelser eller som måske bærer på dem fra tidligt i deres liv. Det kan være udsendte, det kan være udsatte, det kan være alle, som du og jeg, der har oplevet ting i livet, som har efterladt traumer på krop og sjæl og som måske nu oplever øget sårbarhed, sorg, stress, angst, depression, tankemylder eller PTSD, posttraumatisk stress.

Du giver mening – foredrag for unge, der har det svært
Mange børn og unge er sensitive. Det er der ikke noget i vejen med, det er helt naturligt. Der er derimod noget i vejen med den måde, vores verden er indrettet på, som ikke er så naturlig, og som kan være med til at gøre det svært at være ung.

Udtalelser fra foredrag

“Du virker meget ægte”

"Super duper godt. Du virker meget ægte."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:57:55+00:00
"Super duper godt. Du virker meget ægte."

“Man får bare lyst til at blive en bedre udgave af sig selv og sit liv”

"Jeg fik i høj grad indfriet mine forventninger ved dit foredrag. Det er måske lidt snyd, når jeg nu kender dig i forvejen og ved hvor dygtig, opmærksom, mild og imødekommende en terapeut du er. Så selve budskabet om forandring og livsudvikling behøvede du ikke overbevise mig om er vejen til et bedre liv – du har overbevist mig for længst.

Men skulle jeg et øjeblik forstille mig, at jeg ikke kendte dig og havde det halvskidt og endelig havde besluttet mig for at høre lidt om selvudvikling, så ville du have været en kæmpe inspirationskilde til at tage skeen i den anden hånd, børst selvmedlidenhedens støv af sig og kommen i gang med at prøve.

Jeg tænker det er en god ting at skitsere det på den måde som du gjorde, at man kan prøve, prøve og øve sig. Du formulerer dig så mild og rummelig, at ingen føler sig fuldstændigt forkerte, men bare får lyst til at blive en bedre udgave af sig selv og sit liv. Det virkede super godt at du brugte dig selv som eksempel på, at man kan stå i fortidens skidt til halsen og alligevel komme videre, på vej mod det gode, kærlige liv."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:19:11+00:00
"Jeg fik i høj grad indfriet mine forventninger ved dit foredrag. Det er måske lidt snyd, når jeg nu kender dig i forvejen og ved hvor dygtig, opmærksom, mild og imødekommende en terapeut du er. Så selve budskabet om forandring og livsudvikling behøvede du ikke overbevise mig om er vejen til et bedre liv – du har overbevist mig for længst. Men skulle jeg et øjeblik forstille mig, at jeg ikke kendte dig og havde det halvskidt og endelig havde besluttet mig for at høre lidt om selvudvikling, så ville du have været en kæmpe inspirationskilde til at tage skeen i den anden hånd, børst selvmedlidenhedens støv af sig og kommen i gang med at prøve. Jeg tænker det er en god ting at skitsere det på den måde som du gjorde, at man kan prøve, prøve og øve sig. Du formulerer dig så mild og rummelig, at ingen føler sig fuldstændigt forkerte, men bare får lyst til at blive en bedre udgave af sig selv og sit liv. Det virkede super godt at du brugte dig selv som eksempel på, at man kan stå i fortidens skidt til halsen og alligevel komme videre, på vej mod det gode, kærlige liv."

“Du giver meget af dig selv”

"Det var et rigtig godt og meget givende foredrag, du giver meget af dig selv, og formår virkelig at få dit budskab ud, du er et flot resultat af at det nytter at tage ansvaret for sit liv i alle situationer."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:21:28+00:00
"Det var et rigtig godt og meget givende foredrag, du giver meget af dig selv, og formår virkelig at få dit budskab ud, du er et flot resultat af at det nytter at tage ansvaret for sit liv i alle situationer."

“Meget skarpt og kompetent”

"Rigtig god inspiration. Et flot resume af, hvad det er, det handler om. Meget skarpt og kompetent. Tak for det!"
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:56:49+00:00
"Rigtig god inspiration. Et flot resume af, hvad det er, det handler om. Meget skarpt og kompetent. Tak for det!"

“Det var et super godt foredrag”

"Din personlige historie som start var til klump i halsen. Det var ærlighed på højt plan. Men det var ikke et nødråb om ynk og medlidenhed, det var en ærlig og lærerig fortælling om, hvordan mennesker lærer af og kommer gennem kriser. Personlig udviklingsdelen af foredraget gik rent ind. Din måde at formidle et budskab var målrettet, struktureret og rigtig godt visualiseret ved både personlige oplevelser, men også med relationer til litteraturen. Og noget helt specielt var dit kropssprog. Jeg er meget visuelt orienteret, både i opfattelses- og udtryksmåde, så det trickede mig på en meget positiv og oplevelsesrig måde.

Det var et super godt foredrag. Jeg har gennem mit lange liv været til mange foredrag, også om personlig udvikling, men sjældent er jeg gået hjem så fyldt op med indtryk, tanker, ting til personlig bearbejdning og udvikling, som i aftes. Jeg kan varmt anbefale dette foredrag til alle."

Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:53:06+00:00
"Din personlige historie som start var til klump i halsen. Det var ærlighed på højt plan. Men det var ikke et nødråb om ynk og medlidenhed, det var en ærlig og lærerig fortælling om, hvordan mennesker lærer af og kommer gennem kriser. Personlig udviklingsdelen af foredraget gik rent ind. Din måde at formidle et budskab var målrettet, struktureret og rigtig godt visualiseret ved både personlige oplevelser, men også med relationer til litteraturen. Og noget helt specielt var dit kropssprog. Jeg er meget visuelt orienteret, både i opfattelses- og udtryksmåde, så det trickede mig på en meget positiv og oplevelsesrig måde. Det var et super godt foredrag. Jeg har gennem mit lange liv været til mange foredrag, også om personlig udvikling, men sjældent er jeg gået hjem så fyldt op med indtryk, tanker, ting til personlig bearbejdning og udvikling, som i aftes. Jeg kan varmt anbefale dette foredrag til alle."

“Professionelt med meget menneske bag”

"Berigende. Bekræftende. Troværdigt. Professionelt med meget menneske bag. Gode overgange. Giver stof til eftertanke."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:56:10+00:00
"Berigende. Bekræftende. Troværdigt. Professionelt med meget menneske bag. Gode overgange. Giver stof til eftertanke."

“God investering”

"2 timer, som er godt investeret!"
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:20:44+00:00
"2 timer, som er godt investeret!"

“Jeg fik god inspiration”

"Dejligt afslappende facon, man fornemmer klart, at du er ærlig overfor egne evner. Jeg oplever dig også som en, der har gjort mange erfaringer i dit liv, som du nu anvender aktivt og positivt. Jeg fik god inspiration af foredraget og kan klart bruge nogle af dine anvisninger i mit liv (min famlies liv)."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:55:30+00:00
"Dejligt afslappende facon, man fornemmer klart, at du er ærlig overfor egne evner. Jeg oplever dig også som en, der har gjort mange erfaringer i dit liv, som du nu anvender aktivt og positivt. Jeg fik god inspiration af foredraget og kan klart bruge nogle af dine anvisninger i mit liv (min famlies liv)."

“Jeg får noget ud af det hver gang”

"Du er bare go` til at fange folk. Der er altså ikke ret mange, som holder foredrag uden at der er nogle, der hoster, skramler med fødderne og flytter rundt på stolen. Det virker som om, at folk næsten ikke trækker vejret, for ikke at gå glip af noget. Det er knald-hamrende godt. Og jeg får noget ud af det hver gang. Det er godt lige at få nogle ting opfrisket."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:20:07+00:00
"Du er bare go` til at fange folk. Der er altså ikke ret mange, som holder foredrag uden at der er nogle, der hoster, skramler med fødderne og flytter rundt på stolen. Det virker som om, at folk næsten ikke trækker vejret, for ikke at gå glip af noget. Det er knald-hamrende godt. Og jeg får noget ud af det hver gang. Det er godt lige at få nogle ting opfrisket."

“Nemt at fokusere på det sagte”

"Super – din måde at tale på gjorde det nemt for mig at fokusere på det sagte. TAK!"
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:58:59+00:00
"Super – din måde at tale på gjorde det nemt for mig at fokusere på det sagte. TAK!"

“Man kan virkelig mærke sig selv”

"Det har været meget livsbekræftende og meget givende. Du er meget smuk til at få jeg’et frem og man kan virkelig mærke sig selv. Du brænder meget for dit smukke budskab, som løfter rummet. Tak for det, Lisbeth. Vi lærer af hinanden."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:49:50+00:00
"Det har været meget livsbekræftende og meget givende. Du er meget smuk til at få jeg’et frem og man kan virkelig mærke sig selv. Du brænder meget for dit smukke budskab, som løfter rummet. Tak for det, Lisbeth. Vi lærer af hinanden."

“Inspirerende aften, som gav stof til eftertanke”

"Dit foredrag var stærkt, personligt, vedkommende, spændende, rørende, livsbekræftende, udfordrende på den gode måde. Jeg blev rørt, du satte gang i mange tanker og følelser og bevidstheden om, at vi kun er her en gang, at vi skal rydde op i vores liv og gøre hvad vi gerne vil, kan man nok ikke for tit få at vide. Motivation og parathed er nøgleord – det satte du også fokus på. Du er meget energisk og levende, når du taler. Tak for en inspirerende aften, som gav stof til eftertanke."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:50:48+00:00
"Dit foredrag var stærkt, personligt, vedkommende, spændende, rørende, livsbekræftende, udfordrende på den gode måde. Jeg blev rørt, du satte gang i mange tanker og følelser og bevidstheden om, at vi kun er her en gang, at vi skal rydde op i vores liv og gøre hvad vi gerne vil, kan man nok ikke for tit få at vide. Motivation og parathed er nøgleord – det satte du også fokus på. Du er meget energisk og levende, når du taler. Tak for en inspirerende aften, som gav stof til eftertanke."

“Dejligt vedkommende”

"Dejligt vedkommende. Gode forklaringer fra dagligdagen."
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling
2017-01-16T07:57:25+00:00
"Dejligt vedkommende. Gode forklaringer fra dagligdagen."
0
0
Lisbeth Mahnkopf - Healing og personlig udvikling