Behandlingsforløb

Kom i mål med det, du gerne vil

Et forløb er mange gange noget, der udvikler sig hen ad vejen, efterhånden som lysten til at få det bedre og blive klogere på dig selv fortsætter, men det kan også være en stor fordel bevidst at gå ind i et forløb.

Uanset om du vælger at gå ind i et kortere eller længere forløb, kan det meget vel være en af de bedste gaver, du har givet dig selv, fordi du dermed viser dig selv, at du er det værd, at du gerne vil gøre en indsats og investere både tid og ressourcer i det vigtigste du har; dig selv, din krop, din sjæl og dit liv.

Hele dit system og dit ubevidste vil gå med dig og bakke dig op på en stærk og intens måde, når du committer dig til en proces, hvor du også arbejder på at hjælpe dig selv imellem behandlingerne.

Rabataftaler ved køb af flere sessioner
Hvis du bestiller og betaler for flere sessioner på én gang, har du mulighed for at få rabatter op til 1.000 kroner.

Læs mere om rabataftaler

Behandlingsforløb på 8 gange over 3 måneder

Et intenst forløb, der kan ændre dit liv

Du kan også vælge at få et behandlingsforløb, hvor rammerne på forhånd er sat, så du allerede fra start kender nogle af de områder, du kommer til at arbejde med. Naturligvis hele tiden indrettet efter dig og det, der er dit udgangspunkt lige nu og med plads til ændringer, hvis der undervejs dukker andre ting op, du har brug for eller ønsker at tage dig af først.

Vi vil arbejde med målsætning i en eller anden grad, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil samt udvælge et eller flere områder og arbejde intenst med dem, så du kan komme videre i dit liv og gøre op med det gamle, som du ønsker at komme igennem og få gjort noget ved.

Du har løbende mulighed for at være i mailkontakt med mig og få sparring.

Forløbet kan også foregå som sessioner via telefon eller online.

De første gange er der 1 uge mellem behandlingerne, derefter 1 eller 2 uger.

Noget af det, forløbet indeholder
Vi skal blandt andet arbejde med centrering, jordforbindelse, samling og rodfæstning, så du kan opleve at komme mere hjem i dig selv og få en bedre balance og dermed bedre være i stand til at håndtere det, du står i og de udfordringer, du møder på din vej.

Vi skal arbejde med målsætning; Hvor er du og hvor vil du gerne hen? Hvad ønsker du at opnå med forløbet og hvilke områder vil du gerne arbejde med? Og naturligvis arbejde med noget af det, der skal til for at du får det, som du gerne vil eller kommer derhen, hvor du gerne vil.

Du får hjælp til at få energiløft og til at afbalancere dit energisystem, ligesom du får øvelser og træning i sansning, opmærksomhed og selvhealing og nogle af de ting, du selv kan gøre i din hverdag for at få det bedre, få mere ro og få ryddet ud i noget af det, der fylder.

Personlig vejledning og healing
Du får hver gang både personlig vejledning og healing, og du vil blive mere bevidst om dig selv og om de ting, du med fordel kan gøre for at finde vej og komme i kontakt med de svar, du allerede har med dig indeni, ligesom du får mulighed for at forløse og frigive ubalancer og noget af det, der fylder og som du måske bærer på og er klar til at sætte fri.

En af sessionerne vil primært fokusere på vejledning ud fra det, du ønsker at bringe ind, en anden primært på forløsende og frigivende healing, men alle behandlinger vil indeholde begge dele. Igen naturligvis hele tiden med udgangspunkt i de individuelle behov, hensyn og ønsker, der opstår undervejs.

Der er under forløbet lagt op til, at du mellem behandlingerne arbejder med de områder, vi aftaler fra gang til gang, så du kan styrke og støtte dig selv bedst muligt.

Opfølgning
Med i forløbet er også en telefonisk samtale 1 måned efter forløbets afslutning for at følge op på, hvordan det er gået og hvad der eventuelt kan være brug for lige nu, så du kan fortsætte med at gå i den ønskede retning.

Normalpris for 8 behandlinger er 5.600 kroner. Du får en forløbsrabat på 800 kroner, så prisen for behandlingsforløbet er 4.800 kroner. 

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du en snak, inden du beslutter dig, er du velkommen til at sende en mail til lm@mahnkopf.dk eller ringe på telefon 60 93 72 30.

Læs mere om sessioner og behandlinger

Se udtalelser fra forløbet

Gratis forsamtale