Behandlingsforløb

Et forløb er mange gange noget, der udvikler sig hen ad vejen, efterhånden som lysten til at få det bedre og blive klogere på dig selv fortsætter, men det kan også være en stor fordel bevidst at gå ind i et forløb.

Uanset om du vælger at gå ind i et kortere eller længere forløb, kan det meget vel være en af de bedste gaver, du har givet dig selv, fordi du dermed viser dig selv, at du er det værd, at du gerne vil gøre en indsats og investere både tid og ressourcer i det vigtigste du har; dig selv, din krop, din sjæl og dit liv.

Hele dit system og dit ubevidste vil gå med dig og bakke dig op på en stærk og intens måde, når du committer dig til en proces, hvor du også arbejder på at hjælpe dig selv imellem behandlingerne.

Rabataftaler/klippekort ved køb af flere sessioner
Du kan vælge at købe 3, 5, 8 (behandlingsforløb over 3 og 6 måneder) eller 10 behandlinger med rabat. Hvis du bestiller og betaler for flere sessioner på én gang, har du mulighed for at få rabatter op til 1.000 kroner. Rabataftaler og klippekort

Forskellige behandlingsforløb på 8 gange
Du kan også vælge et behandlingsforløb på 8 gange over 3 måneder eller et online forløb over 6 måneder. Intense forløb, der kan ændre dit liv. Læs mere om de forskellige forløb herunder.

Online forløb – behandling, spirituel vejledning og coaching

Få et bedre liv og kom i mål med det, du gerne vil

For dig, der er forælder til et barn eller ung, der har det svært

For dig, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser

Rygestop – for dig der gerne vil blive en fri ikke-ryger

Eksamensangst – kort forløb over 3 gange

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du en snak, inden du beslutter dig, er du velkommen til at sende en mail til lm@mahnkopf.dk eller ringe på telefon 60 93 72 30.

Læs mere om sessioner og behandlinger

Se udtalelser fra forløb

Gratis forsamtale