Udtalelser

Udtalelser fra private sessioner, telesessioner og behandlingsforløb

Indenfor 3 år skete der store omvæltninger i mit liv og jeg mistede fuldstændig mit overskud og havde meget svært ved at finde noget at grine af og var meget langt fra at gøre det. Jeg havde været syg med stress og blev fyret fra mit job med en meget ubehagelig leder. Min hund som betød alt for mig døde pludselig af kræft og jeg blev mor til en dreng, jeg ikke var sikker på, at jeg overhovedet ville have via en rædsel af en fødselsoplevelse og flere døgns indlæggelse på børneafdelingen.

Jeg havde haft flere sessioner hos både en coach og en gestalt terapeut og begge dele hjalp mig en del. Jeg havde TÆNKT alt igennem og analyseret forfra og bagfra og vidste helt teoretisk hvad der var sket, hvorfor jeg havde reageret, som jeg gjorde og hvilke værktøjer, jeg skulle bruge for at blive glad igen – jeg formåede bare ikke at bruge dem eller mærke at de hjalp mig nok. Jeg følte stadig, at jeg var ved at blive kvalt og at jeg ikke kunne lukke det ned og komme videre.

Ved et tilfælde fandt jeg Lisbeth og så skete der noget. Hun viste mig, at jeg ikke skulle lukke alt det grimme ned, men tværtimod lukke op for det og mærke, hvordan det føltes. At man ikke kan slippe noget, som man ikke har holdt ved og at tingene skal ned i kroppen for at blive bearbejdet – det skal mærkes og ikke kun tænkes. Jeg har grædt, hulket og rystet mere på Lisbeths briks end jeg har i hele mit voksenliv tilsammen, men jeg har været tryg ved at gøre det og det har virkelig hjulpet mig til at bearbejde alle disse oplevelser og herefter give slip. Jeg kan trække vejret helt ned i maven igen, hvilket ellers udelukkende har foregået i den øverste del af brystkassen de sidste år. Jeg kan grine af mig selv og jeg kan MÆRKE mig selv. Jeg får besked af min krop øjeblikkelig når noget er godt for mig – eller skidt for mig.

Jeg er ikke færdig med at bearbejde og jeg bliver forhåbentlig aldrig færdig med at lære og med at udvikle mig, men jeg er godt på vej. Mit mål med forløbet hos Lisbeth var at blive mere rummelig og få mere overskud til at sige pyt. Begge del er blevet meget bedre og jeg føler en stor forandring. Lisbeth formår at mærke hvor energien er i de ting, jeg taler om og på den måde sætter hun fokus på hvad jeg har brug for at bearbejde den dag, så jeg går hjem derfra træt, men fredfyldt og uden det tankemylder, som jeg ofte ankommer med.

Næste gang jeg kan mærke noget fylde og tynge mit humør, så ringer jeg til Lisbeth, for jeg ved, at hun kan hjælpe mig og hun gør det med både humor og empati.


At have gået i et 8 gangs terapi forløb hos Lisbeth, har været en utrolig kraftfuld og effektiv oplevelse. Blandt andet fordi forløbet bliver rammet ind i klare definerede mål, som hele tiden er omdrejningspunktet. Og fordi man bliver taget sig godt af.

Lisbeths mange værktøjer giver en nuanceret måde at gribe om problematikken på. Og lige meget hvad slags ‘kriseemne’ der skulle tages op, kan Lisbeth med en viden og indsigt få en til at få en ny indfaldsvinkel. Det er som ‘kerne kraft’ som udspringer af det at være menneske og en del af livet, som man opdager. Det giver nye værktøjer derhjemme, til når man strander.

Lisbeth har den mest fantasiske evne til at lytte. Og sætte sig ind i præcist alt man kommer med. Hvis jeg er kommet med noget som jeg selv har følt mig totalt kørt fast i og ikke kan se mig ud over, bruger Lisbeth ofte billedsprog, tit fra naturen, som parallel, til at beskrive det, jeg kommer med. Så får det hele en klar logisk, defineret facon. Og når man kan SE på det udefra i et nyt perspektiv, er det lettere at ændre måden at takle det på efterfølgende.

Og man får ikke mulighed for at løbe fra det, men har lovet sig selv. Man bliver fastholdt og på den måde bliver man også hjulpet til at committe sig.

Selvom rammen for forløbet ligger helt fast, bliver man modtaget på dagen, med det man præcist kommer med den dag. Og det viser sig det hører med ind i rammen. Alt går op i en større helhed.

Med et sådan 8 gange forløb er det helt anderledes kraftfuldt at få terapi, fordi der bliver sat alt ind for at nå et mål. At nå målet behøver ikke være målet, DIREKTE. Men under forløbet opstår der redskaber og nye måde at tage imod de indgroede, vanlige tanker på. Så man bagefter kan tage imod dem på en ny måde. Så de ikke kommer til at styre en dårlig stemning og negative mønstre.

Og alene det at have oplevet at arbejde hen imod et mål, giver én en oplevelse og stof til eftertanke, med hensyn til at committe sig selv til sit liv. Så det har været en oplevelse, jeg varmt kan anbefale.


Jeg har det godt. Rigtig godt. En tyk tåge er ved at lette og jeg nyder foråret uden et forstyrrende slør omkring mig. Og selvom der stadig er uafklarede ting som melder sig på banen indimellem, er det bare så skønt at kunne være til på denne måde. Jeg er dig meget taknemlig.


Lisbeth har en stor empati og indlevelsesevne, hvilket medfører, at man meget hurtigt kommer i en god og tæt dialog. Lisbeths store viden indenfor både coaching og healing samt hendes evne til at kombinere de to, har medført, at jeg har fået det betydeligt bedre på mine udvalgte fokusområder.


Jeg var ude ved dig for noget tid siden og fik en rigtig god snak med dig. Ville bare lige sige, at jeg er rigtig glad for det og har stadig roen i mit hoved og der er intet, der vælter rundt. Det er så lækkert endelig at kunne slappe af på den måde. Vil klart anbefale dig videre. Så mange tak for din hjælp, det er så fantastisk.


Jeg har haft sessioner med Lisbeth over Skype. Det har været en fantastisk oplevelse og har hjulpet mig til at bære min følelse af depression, så jeg nu ikke tager medicin mere. Den måde du har kunnet guide mig igennem og ind til mine følelser og lære at være i dem og elske dem, er helt unik. Tak Lisbeth, din vejledning har hjulpet mig helt utrolig meget.


Du vejleder mig i at være i mig selv og rumme mig selv, lærer mig selv at kende og finde mine ressourcer. Du guider mig ud fra den viden, erfaring og intuition lige netop du har.


Lisbeth har hjulpet mig med at blive ven med mig selv, således at jeg har lært også at rumme de sider af mig der tidligere føltes negative.


Fra en online session: Jeg oplevede, at Lisbeth lige fra starten med gode spørgsmål til mig var med til at præcisere, hvad jeg egentlig gerne ville opnå med sessionen. Da jeg formulerede mit præcise formål, mærkede jeg en god fornemmelse i brystkassen.

Et andet nævneværdigt eksempel er fra sidst i sessionen, hvor Lisbeth pludselig spurgte, om ”Tinge-linge-later” sagde mig noget. Det fik mig (her mit hovede) til at sige. Det er en børnesang – leg. Men da jeg mærkede efter, gik det op for mig, at den børnesang for mig i dette eksempel tværtimod viste mig hen til soldater, der marcherer på række: at jeg har en tendens til at være for regelret! Så Lisbeth fornemmede et af mine kernearbejdsområder lige på kornet.

Jeg opfatter Lisbeth som meget sensitiv og indfølende og med meget respekt for det menneske, hun har over for sig.

Udtalelser fra kurser, workshops og events

Tak for et dejligt kursus, Lisbeth. Arbejdet med målsætning og redskaberne har givet mig rigtig meget at gå videre med lige nu. Stå stærkere kan jeg mærke, jeg gør. Dejligt at være i gruppe og mærke energien og rummeligheden i den.


God dag med mange nye spændende input og værktøjer, jeg vil tage med mig hjem og arbejde videre med. Tak, Lisbeth.


Ja, mine forventninger blev indfriet og jeg fik mere end forventet. Du styrede på en blid, men effektiv måde.


For mig er det at komme ud i naturen altid dejligt. Og nødvendigt,- både for fysisk og mental trivsel. På denne Busbjerg tur med Lisbeth, gav det mig endnu mere mening. Ikke kun fordi jeg blev hevet ned fra en lidt høj stress niveau, men også fordi jeg mødte mig selv på en ny måde.

Når man er sammen med Lisbeth, er EN af de fantastiske ting, at man bliver spurgt ind til, lyttet til og feed back’et på ens udfordringer,- hvor efter de, på ”finurlig vis”, får en ny tilgængelig facon.

På sådan en tur som denne, hvor Lisbeth bruger metaforer fra naturen, til de ting vi bringer frem, bliver livets knuder ikke kun holdt ud i strakt arm, så man bedre kan betragte dem i helikopter perspektiv, men også holdt op i mod naturens enkel hed – om man vil. Det ændrede min holdning til noget, der var kørt fast, og fik det til at se løsbart ud. Det gav totalt mening. Somme tider er den knude vi selv har fået bundet på vores liv, altså mulig at løse op – bare man kan se ”vejen” og den måde det skal gribes an på.

For at alt dette kan ske, skal man selvfølgelig have fat i sin grounding. Det kan være en udfordring for sig selv. Men hvad er mere velegnet til det, end naturen,- og gode træer. Eller hvad der nu passer til en.

Vi fik gode øvelser og gode indianer tankegange til at øve os med. Jeg har altid beundret indianerne for deres tankegang og deres pagt med naturen. Jeg følte vi nåede lidt af det denne dag.

Symbolet på tempoet vi satte op ad den lange og meget stejle trappe, er også et godt billede at have med. EET skridt ad gangen. Ikke springe noget over. Lev i nuet, ikke kun ude i fremtids drømmen. Lev i hvert trin du tager.

En god lækrog, med et dejligt træ, fik vi en lille ”rejse”/ ”meditation”/ healing. Det gav en god afrunding på en dejlig dejlig tur. Mærk naturen – mærk dig selv.


Jeg var med på walk and talk med Lisbeth. Der var en inspirerende og lærerig dag. Lisbeth er meget empatisk og lyttende. Endvidere er hun dygtig til at stille de rigtige spørgsmål. Lisbeth har en stor baggrundsviden om mange forskellige psykoterapeutiske værktøjer. Så alt i alt kan for mange være en god ide at deltage i en walk and talk session.


Jeg deltog i Lisbeths arrangement “walk & talk på Busbjerg”. Det var en rigtig dejlig oplevelse! Lisbeth er utrolig inspirerende, hjertelig og tillidsvækkende. På denne lille rejse, en meget intens aften på toppen af Busbjerg, kom jeg helt ned i mig selv, fik nogle gode værktøjer til at få ro på krop og sjæl, og øvelser i at være nærværende. Kan varmt anbefale andre at deltage i lignende arrangementer :-)


Busbjerg, som rager højt op over landskabet ved Gudenåen mellem Ulstrup og Bjerringbro, var udgangspunktet for et møde med naturen, os selv og en gruppe tirsdag aften. Lisbeth havde inviteret til fælles gåtur, opmærksomhedstræning, meditation og healing med naturen som ”hjælper”.

Lisbeth tog os med rundt på Busbjerg, som hun kender godt, og lavede små øvelser med os for at styrke vores opmærksomhed på at være til stede her og nu! Beskrev undervejs i billedsprog hvad vi så og hvordan det kan ”oversættes” til forhold vi kender i vores liv.  Et eksempel var alle stierne vi kan gå for at nå samme mål i livet. Eller at vi skal huske at stoppe op i livet (på vejen op ad trapperne mod toppen) og nyde vejen og ikke kun stræbe efter målet (få pusten og nyde udsigten) og se alt det vi har opnået på vejen.

Lisbeth udnyttede stedets særlige energi, de smukke gamle træers kraft, stenenes særlige evne til at lade os forbinde til jorden, den smukke udsigt, duftene, lydene, dyrene, gruppeenergien m.m. til en fælles meditation og healing, hvor vi hver især havde vores egen oplevelse.

Det var en tankevækkende og opfriskende oplevelse i dejligt selskab. TAK.


Kurset har givet mig klarhed omkring de områder, jeg skal arbejde med i mig selv. Jeg har fået konkrete brugbare og enkle øvelser, jeg kan arbejde videre med. Og jeg har i løbet af dagen mærket og set effekten af disse positivt hos mig selv og de andre deltagere.


Jeg har været meget glad for kurset, meget fordi det har vekslet mellem teori og øvelser. Jeg har fået værktøjer til at fortsætte med øvelser, der forbedrer min jordforbindelse samt øvelser, der styrker mine fremtidige afgørelser vedrørende fremtidige mål. Hjertelig tak for en energifyldt og dejlig dag.


Rart at finde ind til sig selv. Det var en dejlig givende og inspirerende dag. Tak for det.


Fin og god dag. Gode rolige forklaringer. Stor rummelighed og forståelse for den enkelte. Øvelserne var det bedste, at mærke hvordan det virker. Super. Lav gerne en fortsættelse.


Havde ikke så mange forventninger til kurset ”andet end” at få nogle redskaber med hjem, men kurset overgik alle forventningerne.


Mine forventninger var ikke så konkrete da jeg kom, da det er en ny måde at gå til livet på for mig. Men jeg synes, det var rigtigt godt, og jeg er vild med, at jeg får konkrete værktøjer med hjem.


Mine forventninger er i høj grad blevet indfriet, mere end jeg havde fantasi til at forestille mig, var muligt på så kort tid. Jeg har fået redskaber, der er lette at gå til. Der er blevet prikket til adskillige af de ”problemområder”, jeg har haft meget svært ved at røre ved. Der er påbegyndt en proces, som jeg tror, vil fortsætte intenst i lang tid herefter.

Det har været præsenteret, som om det var legende let for dig og i en letforståelig form. Mange input, hvoraf de allerfleste brugbare, og på meget kort tid. Der var en stemning, som gjorde det nemmere at røre ved det svære. Jeg siger mange tak!


Workshoppen har fungeret utroligt professionelt. Et godt flow hele vejen fra start til slut. Det har givet svar på mange spørgsmål, og måske endda åbnet for mange nye spørgsmål. Lisbeth underviser med en høj grad af engagement! Meget medlevende undervisning! Gode guidede ture i meditationer, som gav mig mange nye redskaber!

Helt igennem en meget givende og positiv dag.


Jeg synes, det har været en god workshop. Du har været ”på” i mange timer, men du har ikke fyldt op med et eneste ”øh”. Det er der ikke mange, der mestrer. Du er en meget inspirerende underviser og meget positiv. Jeg har fået nogle gode redskaber til at fortsætte arbejdet med den personlige udvikling derhjemme (udviklingen er i gang, maven rumler!)

Mine forventninger er til fulde indfriet. Det har været skide godt!


Jeg synes, workshoppen har været rigtig god og givende. Dagen i dag har givet mig en god, hurtig og spændende indgangsvinkel til, hvordan jeg kommer ind til mit indre jeg og det på en måde, som jeg hele tiden kan arbejde med. Jeg har lært, at meditationen kan bruges til mange positive ting, og at det giver mig lyst til at tænde lyset i de mange mørke rum, som der endnu findes i mig.

Mine forventninger er virkelig blevet indfriet, og jeg vil meget gerne med på andre kurser. Tusinde tak for en dejlig dag.


Jeg blev meget positivt overrasket. Det har været en utrolig intens og god dag. Jeg gik ind med en lille frygt for, hvilke ubevidste ”trolde”, der kunne ske at vise sit ansigt, men fik fejet al frygt væk. Jeg går med en følelse af, at der er åbnet op for nogle processer, en følelse af lettelse og en kæmpe forventning til mig selv. Jeg glæder mig til at bruge nogle af de redskaber, jeg har fået med mig og er ikke i tvivl om, at jeg nok skal lykkes. Jeg mærker en indre energi, som jeg håber varer ved.

Tak for denne gang. Jeg kommer helt sikkert igen.


Det var anden gang, jeg var med på workshoppen. Igen var det en rigtig god dag – især meditationerne har givet mig noget at tænke over. Det er ikke tilfældigt, det der kommer op til overfladen, og det nytter ikke noget at skubbe tingene væk. De kommer bare igen!

Du guider os igennem meditationerne på en dejlig rolig måde, så jeg har fået mod på at meditere herhjemme også. Vi får mange informationer i løbet af dagen, så for mig har det været rigtig godt at være med igen. Det var en meget spændende og givende dag.

Du har en utrolig udstråling og ro, og formår at få budskabet ud på en forståelig, og inspirerende måde.


Det har været en rigtig god dag. De indlagte øvelser har åbnet mulighed for at fjerne blokeringer og dermed arbejde videre derhjemme med personlig udvikling. Det at definere mål/målsætning var rørende, rart og befriende. Mange tak for en god dag, Lisbeth.


Jeg synes, det har været rigtig godt og professionelt, og jeg har helt klart fået lyst til mere. Mine forventninger er helt klart blevet indfriet.


Det har været en rigtig god dag. Jeg har fået lyst til at gå i gang med at rydde op i mit liv. Mine forventninger er blevet indfriet, men jeg ville helst have haft to dage i stedet for en.


Forventede ingenting, men har fået positiv energi + værktøjer med herfra, så godt kursus.


Den har været god. Føler jeg har fået et værktøj til at komme videre.


Det har været en rigtig spændende dag og jeg fik indfriet mine forventninger. Jeg har også fået lyst til at gå i gang med at rydde op.


Jeg er evigt taknemmelig for at have deltaget i et kursus, der i den grad har en effekt, som jeg kan se, vil rage langt ind i fremtiden for mig.

Udtalelser fra foredrag

Det har været meget livsbekræftende og meget givende. Du er meget smuk til at få jeg’et frem og man kan virkelig mærke sig selv. Du brænder meget for dit smukke budskab, som løfter rummet. Tak for det, Lisbeth. Vi lærer af hinanden.


Dit foredrag var stærkt, personligt, vedkommende, spændende, rørende, livsbekræftende, udfordrende på den gode måde. Jeg blev rørt, du satte gang i mange tanker og følelser og bevidstheden om, at vi kun er her en gang, at vi skal rydde op i vores liv og gøre hvad vi gerne vil, kan man nok ikke for tit få at vide. Motivation og parathed er nøgleord – det satte du også fokus på. Du er meget energisk og levende, når du taler. Tak for en inspirerende aften, som gav stof til eftertanke.


Jeg fik i høj grad indfriet mine forventninger ved dit foredrag. Det er måske lidt snyd, når jeg nu kender dig i forvejen og ved hvor dygtig, opmærksom, mild og imødekommende en terapeut du er. Så selve budskabet om forandring og livsudvikling behøvede du ikke overbevise mig om er vejen til et bedre liv – du har overbevist mig for længst.

Men skulle jeg et øjeblik forstille mig, at jeg ikke kendte dig og havde det halvskidt og endelig havde besluttet mig for at høre lidt om selvudvikling, så ville du have været en kæmpe inspirationskilde til at tage skeen i den anden hånd, børst selvmedlidenhedens støv af sig og kommen i gang med at prøve.

Jeg tænker det er en god ting at skitsere det på den måde som du gjorde, at man kan prøve, prøve og øve sig. Du formulerer dig så mild og rummelig, at ingen føler sig fuldstændigt forkerte, men bare får lyst til at blive en bedre udgave af sig selv og sit liv. Det virkede super godt at du brugte dig selv som eksempel på, at man kan stå i fortidens skidt til halsen og alligevel komme videre, på vej mod det gode, kærlige liv.


Du er bare go` til at fange folk. Der er altså ikke ret mange, som holder foredrag uden at der er nogle, der hoster, skramler med fødderne og flytter rundt på stolen. Det virker som om, at folk næsten ikke trækker vejret, for ikke at gå glip af noget. Det er knald-hamrende godt. Og jeg får noget ud af det hver gang. Det er godt lige at få nogle ting opfrisket.


2 timer, som er godt investeret!


Det var et rigtig godt og meget givende foredrag, du giver meget af dig selv, og formår virkelig at få dit budskab ud, du er et flot resultat af at det nytter at tage ansvaret for sit liv i alle situationer.


Din personlige historie som start var til klump i halsen. Det var ærlighed på højt plan. Men det var ikke et nødråb om ynk og medlidenhed, det var en ærlig og lærerig fortælling om, hvordan mennesker lærer af og kommer gennem kriser. Personlig udviklingsdelen af foredraget gik rent ind. Din måde at formidle et budskab var målrettet, struktureret og rigtig godt visualiseret ved både personlige oplevelser, men også med relationer til litteraturen. Og noget helt specielt var dit kropssprog.

Jeg er meget visuelt orienteret, både i opfattelses- og udtryksmåde, så det trickede mig på en meget positiv og oplevelsesrig måde. Det var et super godt foredrag. Jeg har gennem mit lange liv været til mange foredrag, også om personlig udvikling, men sjældent er jeg gået hjem så fyldt op med indtryk, tanker, ting til personlig bearbejdning og udvikling, som i aftes. Jeg kan varmt anbefale dette foredrag til alle.


Dejligt afslappende facon, man fornemmer klart, at du er ærlig overfor egne evner. Jeg oplever dig også som en, der har gjort mange erfaringer i dit liv, som du nu anvender aktivt og positivt. Jeg fik god inspiration af foredraget og kan klart bruge nogle af dine anvisninger i mit liv (min famlies liv).


Berigende. Bekræftende. Troværdigt. Professionelt med meget menneske bag. Gode overgange. Giver stof til eftertanke.


Rigtig god inspiration. Et flot resume af, hvad det er, det handler om. Meget skarpt og kompetent. Tak for det!


Dejligt vedkommende. Gode forklaringer fra dagligdagen.


Super duper godt. Du virker meget ægte.


Super – din måde at tale på gjorde det nemt for mig at fokusere på det sagte. TAK!