Få et bedre liv – foredrag om at være sensitiv, om at have det svært og rejse sig

Uanset hvordan du har det, hvad du har med dig og har oplevet og uanset hvad du står i lige nu, vil der altid være noget, du kan gøre for at få det bedre, og der vil altid være en vej at gå.

Jeg fortæller om mit eget liv, om sensitivitet, om sårbarhed og om at have det svært. Jeg fortæller om, hvordan jeg har haft det med blandt andet stress, angst, depression og posttraumatisk stress, og om hvordan vores samfund og den måde, vi behandler os selv og hinanden på, kan gøre det så svært at være et sensitivt og sansende væsen, som vi mennesker helt naturligt er.

Foredraget handler om at lære at tackle, leve med og sætte pris på sensitiviteten og alle de gaver, den også fører med sig.

Foredraget handler om healing og naturlig helbredelse af traumer og det, vi hver især har med os, og jeg fortæller om nogle af de ting, jeg har gjort for at helbrede mig selv. Det handler om personlig udvikling, om at møde det svære og at rejse sig og komme til at stå stærkere, og om, hvordan du kan skabe positiv forandring i dit liv med udgangspunkt i der, hvor du er lige nu og hvad du har med dig.

Foredraget handler blandt andet om at lære bedre at håndtere og tage dig af tanker, følelser og begrænsende mønstre og om at begynde et stærkt samarbejde med dig selv, så du hjælper dig selv bedst muligt på din vej.

Du er så meget mere end ikke-god-nok, mindreværd og negative tanker og ved at møde dig selv og det, du også har med dig, kan du skridt for skridt sætte dig selv fri til at være den, du er og værdsætte dig selv. Glæde, ro, klarhed, lethed og balance er ikke noget udefra kommende, men egenskaber, du allerede har med dig, ligesom de evner, gaver og muligheder, du har med dig ind i livet og som bare venter på at blive mødt og sat fri.

Et intenst foredrag med masser af inspiration, eksempler og konkrete værktøjer og redskaber, du kan bruge til at hjælpe dig selv til et bedre liv.

Kontakt eller bestil et foredrag
Ring på telefon 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk, hvis du, din virksomhed eller forening er interesseret i et foredrag.

Foredraget varer ca. 2 timer, inklusive pause og mulighed for spørgsmål og kan naturligvis tilrettes målgruppen.