Kurser og workshops

Jeg tilbyder forskellige kurser om at hjælpe sig selv til at få et bedre liv, herunder blandt andet om meditation, naturlig helbredelse, om tanker og følelser og om at blive mere bevidst om sig selv og sin vej og også for mennesker, der har det svært, for sensitive, for mennesker, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser.

Opløftende  og inspirerende kurser med fokus på at udvikle sig og blive en aktiv og positiv medskaber af sit eget liv og i at arbejde med de forskellige aspekter af at være menneske, om at heale gamle sår, udfordre gamle begrænsende tanker, mønstre og overbevisninger, genskabe balancen, få et stærkere fundament og komme til at stå stærkere i sig selv.

Uanset indgangsvinklen er min overordnede baggrund altid at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv til at få et bedre liv og til at genopdage de kvaliteter, egenskaber og ressourcer, hvert eneste menneske har med sig ind i livet.

Læs mere om de forskellige workshops nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du, din forening eller virksomhed har specielle ønsker til et kursus, en workshop eller event, som naturligvis kan tilrettes målgruppen.

Ring på telefon 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk

Få et bedre liv – workshop
For dig, der har det svært, er sensitiv eller har ting med i bagagen, du gerne vil have hjælp til at møde. For dig, der vil være bedre til at håndtere det svære, tanker, følelser og mønstre og have inspiration og konkrete værktøjer til at hjælpe dig selv. For dig, der gerne vil lære dig selv bedre at kende, finde vej, komme videre, finde eller nå et mål. For dig, der gerne vil lære mere om at meditere og arbejde med selvhealing. For dig, der gerne vil udvikle dig, blive mere bevidst, stå stærkere og have et bedre liv.

Få et bedre liv igennem kontakten med naturen – naturworkshop
Kom med på en inspirerende, opløftende og healende workshop og tur til dejlige Busbjerg i Gudenådalen. Vi skal arbejde med at opnå og mærke kontakten til naturen med henblik på, at du kan opnå og mærke en større kontakt til dig selv. Du vil få styrket dit fokus og dit nærvær og få mulighed for en oplevelse af større samhørighed med naturen og verden omkring dig. Ikke blot for at opleve det i naturen, men også for at bringe det ind i dit liv, uanset hvor du er og hvad du laver.

For mennesker, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser – workshop
For dig, der har oplevet et selvmord tæt på eller andre traumatiske oplevelser og måske har fået øget sårbarhed, sorg, angst, depression, stress eller posttraumatisk stress og som ønsker at hjælpe dig selv til at se og forløse noget af det, som det har efterladt sig, så du kan blive mere fri og få et bedre liv.

Rygestop – workshop
For dig, der gerne vil holde op med at ryge. Du er committet til processen og er klar til at gøre et aktivt og personligt arbejde for at hjælpe dig selv frem til en af dit livs bedste beslutninger og igen blive en fri ikke-ryger – også selvom du måske lige nu ikke føler dig klar eller har svært ved at tro på det.

Kurser – betingelser
Betaling sker ved tilmelding og er din reservation af pladsen
Ved afmelding mindre end 1 uge før kurset, tilbagebetales 50 % af beløbet
Ved afmelding mindre end 3 dage før kurset, tilbagebetales beløbet ikke

Selvom vejen ikke altid føles lige, er den lige som den skal være.