Få et bedre liv igennem kontakten med naturen – naturworkshop

Kom med på en inspirerende, opløftende og healende workshop og tur til dejlige Busbjerg i Gudenådalen.

Vi skal arbejde med at opnå og mærke kontakten til naturen med henblik på, at du kan opnå og mærke en større kontakt til dig selv. Du vil få styrket dit fokus og dit nærvær og få mulighed for en oplevelse af større samhørighed med naturen og verden omkring dig. Ikke blot for at opleve det i naturen, men også for at bringe det ind i dit liv, uanset hvor du er og hvad du laver.

Vi skal gå i det meget smukke og kuperede terræn, nyde den storslåede udsigt og også arbejde bevidst på de indre planer, så du ikke blot ser og mærker den storslåede natur, men også dig selv bedre. Vi skal arbejde med naturens symbolsprog, som kan lære os så meget om os selv, når vi åbner os for det.

Vores verden er så fyldt med støj og forurening på mange planer, og dét at vende tilbage til naturen, opleve, mærke og sanse den, er også at vende tilbage til dig selv. Til et større nærvær, skærpet fokus og mere ro.

Undervejs får du masser af inspiration, værktøjer og mulighed for personlig vejledning, ligesom du kan deltage i øvelser og meditationer, du efterfølgende selv kan bruge.

Tag gerne en ven med, så du har en at dele med. Varighed 3 timer. Pris 390 kroner.

Nærmere information og tilmelding lm@mahnkopf.dk eller telefon/sms 60 93 72 30.