Fjernhealing

Fjernhealing kan, ligesom ved en almindelig session og behandling, blandt andet hjælpe til at frigøre og forløse gammel og fastlåst energi og til at afbalance dit energisystem.

Du kan blandt andet få mulighed for at få en bedre balance, større ro og mere plads indeni, større klarhed, overskud, lettelse og gå-på-mod og en bedre evne til at fokusere, en følelse af at have noget at tage fat i, større glæde, indsigter og aha oplevelser.

En fjernhealing tager 30 minutter plus indledende samtale og efterfølgende kontakt pr. mail og koster 700 kroner.

Ring på telefon 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk for at bestille tid eller hvis du har spørgsmål.

Forberedelse og under healingen
Forbered dig mentalt på, at du på det tidspunkt, vi aftaler, vil modtage fjernhealing. Vend opmærksomheden indad og hav så vidt muligt dit fokus på det, du ønsker at arbejde med og bringe ind i healingen.

Sæt eller læg dig et rart sted lidt før vi starter, forestil dig, at du åbner dig for healingen, og at du i dig selv siger JA til at give healingen lov til at ske.

På den måde opstår et stærkt, committet og nærværende rum og samarbejde mellem dig og mig, universet og den bevidsthed, der binder det hele sammen. Et rum, hvor du møder dig selv og bliver mødt. Et rum, hvor healing kan ske.

Forestil dig din dybe forbindelse til jorden, træk vejret nogle gange helt ned i dine fodsåler og mærk dit haleben. Det er gode punkter til at rodfæste dig og flytte energien ned til jorden.

Hav din opmærksomhed i dit hjerte og det område, hvor dit hjerte sidder. Forestil dig, at dit hjertechakra (energicenter) er fyldt ud med lys og at du bringer alt hvad du oplever under healingen ind i dit hjerte, mens du observerer og oplever.

Hvis du ikke synes, du oplever noget, så er det dét, der er din oplevelse. Forestil dig, at du bringer dén oplevelse ind i dit hjerte, mens du observerer og oplever.

Når healingen er slut, trækker du igen vejret nogle gange helt ned i dine fodsåler, mærker dit haleben og siger tak i dig selv. Tak for det, som du møder og har mulighed for at lære, kaste lys over og tage med dig. Tak for de indsigter og den healing, du får med på din vej.

Gå lettet videre i din dag og drik gerne rigeligt med vand i løbet af dagen.

Om healingen
Der er ingen facitliste for, hvordan man har det efter en healing eller fjernhealing. Det er helt individuelt, hvordan det opleves for dig og er også forskelligt fra gang til gang.

Måske føler du dig dejligt og behageligt afslappet, rolig og balanceret, måske oplever du en større klarhed og lethed. Måske oplever du at have fået mere energi og større velvære, måske kan du bedre holde fokus og koncentrere dig. Du kan også opleve at få indsigter eller ahaoplevelser og måske ser du mere tydeligt sammenhænge eller veje at gå. Måske får du vækket en nysgerrighed efter at undersøge noget nærmere.

Måske føler du i første omgang ingenting, men uanset hvad, så vid, at der er sket lige nøjagtigt det, du i den givne situation havde brug for, og måske vil du senere opleve, at noget i dit liv løser eller forandrer sig. Mange gange kan det være nemt at komme til at lukke af for værdifulde indsigter og oplevelser på grund af fastlåste forventninger til, hvordan det ”skal” være. Prøv at åbne dig for oplevelsen uden på forhånd at definere, hvordan det skal være. Uanset hvad du oplever, så er det netop dét, der er din oplevelse.

En oplevelse kan også være stilhed.

Ønsker du for eksempel at få arbejdet med healing af en fysisk smerte, er det ikke sikkert, at smerten forsvinder under healingen. Måske er der noget, der ligger til grund for smerten, som du først har brug for at møde og tage dig af. Du kan ikke altid umiddelbart vide, hvad der ligger bag eller hvilken vej, der er nødvendig for dig at gå, men hvis det er det, du bringer ind i healingen og ønsker at arbejde med og åbner dig for det uden at låse dig fast på et bestemt resultat, vil du få hjælp til at se og sætte fri.

Derfor vil du også kunne opleve at der måske dukker noget frem i din bevidsthed, som det vil være godt at forholde dig til og tage dig af.

Søger du svar på noget og ikke oplever, at du fik svaret under healingen, så prøv at forestille dig, at du åbner dig for senere at modtage svaret eller få inspiration til at finde det, på den måde, der er bedst for dig.

At modtage healing er en individuel oplevelse og er også en rigtig god træning i at være opmærksom og nærværende.

Sessioner og behandlinger

Telesessioner

Se de forskellige behandlingsforløb – 8 gange over 3 måneder