Sessioner

Private sessioner og sessioner online eller pr. telefon 

Jeg guider og vejleder dig ud fra det, jeg ser og sanser og sammen med samtale, healing, energi- og bevidsthedsarbejde hjælper jeg dig til at få mere plads og til at få frigjort og forløst noget af det, der fylder og begrænser dig ud fra, hvor du er i dit liv lige nu.

Du får hjælp til at få større lethed og klarhed, til at bevidstgøre og kaste lys over den situation, du står i og til at komme i bedre kontakt med dig selv og de svar, du allerede har med dig indeni.

Du får hjælp til at få en bedre balance og øget flow i din krop og dit energisystem, større bevidsthed om gamle mønstre og hjælp til at arbejde med dine tanker, følelser og ting, der begrænser dig.

Du kan få frigjort og forløst gamle traumer og oplevelser, som kroppen stadig husker og reagerer på, også selvom du ikke længere er bevidst om dem. Du kan få aha oplevelser og indsigter og blive mere bevidst om dig selv og det, du står i og få løsnet op for noget af det, der hæmmer dig i dit liv lige nu og som du er klar til at give slip på, så du kan komme lettere videre på din vej.

Du får personlig vejledning og alt efter, hvad du ønsker at arbejde med og hvor du gerne vil hen, får du også konkrete indgangsvinkler, redskaber og værktøjer, du selv kan bruge derhjemme til at støtte dig selv i processen.

Få mere ro og klarhed, større lettelse og en bedre balance. Bliv bedre til at lytte til dig selv og din indre stemme. Få en bedre kontakt til dig selv og stå stærkere.

Hvad kan jeg få hjælp til?
Du kan blandt andet få hjælp til at arbejde med negative tanker, mønstre og handlinger, manglende energi og overskud, stress, fysisk og mental belastning, angst, fobier, eksamensangst, bekymringer, tankemylder, tvivl, ubeslutsomhed og usikkerhed, manglende selvværdsfølelse, dårlig koncentration, depression, sorg, chok og traumatiske oplevelser, posttraumatisk stress, senfølger efter virus eller anden sygdom, søvnløshed, rygestop, overvægt, høfeber, spændinger, smerter, gigt og andre fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer.

Du kan også betragte en session som noget, der er godt for hele dig, for krop, sind og sjæl, som hjælp til bedre balance, som støtte til din personlige eller spirituelle udvikling, til at nå et mål, til at finde svar eller vej og komme videre.

Hvor mange gange skal jeg komme?
Nogle mennesker får hjælp til det, de ønsker med en enkelt session og behandling. Andre kommer få, flere eller mange gange. Nogle kommer fast med jævne mellemrum for vedholdende at hjælpe sig selv til at arbejde på at få et bedre liv eller som vedligeholdelse og støtte til den personlige vej og udvikling.

Det er helt individuelt, alt efter hvad din indgangsvinkel er, hvor du er lige nu og hvad der er dit mål. Hvor vil du gerne hen? Hvad er dine forventninger? Hvad vil du gerne investere af tid og ressourcer på at hjælpe dig selv?

Uanset hvad din indgangsvinkel er, vil jeg gerne støtte og hjælpe dig på vejen.

Du kan også få sessioner online via Skype, Zoom eller pr. telefon.

Ring på 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk for at bestille tid eller hvis du har spørgsmål.

Gratis forsamtale
Hvis du er i tvivl, om healing, spirituel vejledning eller det, jeg tilbyder, er noget for dig, eller om det kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte mig og du har også mulighed for at bestille en gratis forsamtale pr. telefon.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor du ringer til mig, så du kan høre mere, og vi kan tale om det, du gerne vi have hjælp til og sammen finde ud af,  om det er en vej, du ønsker at gå.

Praktiske oplysninger
Da jeg ikke har venterum, bedes du overholde den aftalte tid.

Af hensyn til andre klienter og til både din og min oplevelse og sansning under healingen, bedes du undgå brug af parfume.

Afbud og ønske om ændret tid bedes meddelt så tidligt som muligt. Bemærk, at afbud senere end kl. 17.00 dagen før koster halv pris. Udeblivelse uden afbud koster fuld pris.

Rabataftaler/klippekort

Se de forskellige behandlingsforløb og online forløb på 8 gange

At være i tvivl om vejen, er også en del af vejen.