Få et bedre liv – workshop

For dig, der har det svært, er sensitiv eller har ting med i bagagen, du gerne vil have hjælp til at møde. For dig, der vil være bedre til at håndtere det svære, tanker, følelser og mønstre og have inspiration og konkrete værktøjer til at hjælpe dig selv. For dig, der gerne vil lære dig selv bedre at kende, finde vej, komme videre, finde eller nå et mål. For dig, der gerne vil lære mere om at meditere og arbejde med selvhealing. For dig, der gerne vil udvikle dig, blive mere bevidst, stå stærkere og have et bedre liv.

Dagen vil være en vekslen mellem oplæg, dialog, øvelser, meditationer, healing og personlig vejledning og er tilrettet, så der er plads til dét, der viser sig og som den enkelte ønsker at gå ind i.

Det er meget givende at dele med og arbejde i en gruppe, men det er naturligvis helt op til dig, om og hvad du ønsker at dele med resten af gruppen.

Der vil være oplæg om blandt andet dét at have det svært og være udfordret, om at være sensitiv, om centrering og jordforbindelse og om at hjælpe sig selv til at stå stærkere. Vi skal arbejde med tanker og følelser og med at møde noget af dét, der fylder, bevidstgøre og blive klogere på dig selv, ligesom vi skal arbejde med målsætning og selve processen i at hjælpe sig selv til et bedre liv.

Vi kommer også omkring skyggearbejde, og hvordan du kan hjælpe dig selv ved at kaste lys på og arbejde med dine skygger. Dem, der skygger for dig og dit lys.

Udgangspunktet i den måde, jeg arbejder og underviser på, er altid fra dér, hvor du er lige nu og alle kan være med, uanset om det er nyt for dig at arbejde med dig selv, eller om du er langt i din proces.

En inspirerende og intens dag, hvor vi kommer omkring mange ting, og hvor du får mulighed for at arbejde med noget af det, der fylder i et trygt og fortroligt rum, så du kan opleve lettelse og forløsning og at komme til at stå stærkere og mere fri til at være dig.

Dagen kan med fordel gentages, og der vil også være mulighed for opfølgende workshops.

Kontakt
For nærmere information og tilmelding send en mail til lm@mahnkopf.dk eller ring/sms til 60 93 72 30.


Se også behandlingsforløb på 8 gange over 3 måneder