Rygestop – for dig, der gerne vil være en fri ikke-ryger – behandlingsforløb

Behandlingsforløb på 8 gange over 3 måneder

Et behandlingsforløb for dig, der gerne vil holde op med at ryge. Du er committet til processen og er klar til at gøre et aktivt og personligt arbejde for at hjælpe dig selv frem til en af dit livs bedste beslutninger og igen blive en fri ikke-ryger – også selvom du måske lige nu ikke føler dig klar eller har svært ved at tro på det.

Udgangspunktet for dette forløb vil naturligvis altid være individuelt, og der kan være mange forskellige situationer, behov, overbevisninger, tanker, følelser og oplevelser forbundet med rygning og rygestop. Derfor vil det måske heller ikke være alt, der står her, som du umiddelbart oplever, er gældende for dig.

Vi kommer omkring rigtig mange ting i dette forløb, og der vil være en del samtale sammen med bevidsthedsarbejde, energiøvelser og healing.

Du får hjælp til at få en større accept og forståelse af din situation lige nu omkring dét at ryge. Det kan give mere ro til at koncentrere dig om processen frem.

Du får hjælp til at se bag om mange af illusionerne ved at ryge og til at se og mærke, hvad det er, rygning gør, eller ikke gør, ved dit liv, din krop, din energi, din koncentration, dit helbred, dit humør og dit velbefindende.

Vi skal arbejde med rygningens væsen, så du kan se det og derfra bedre træffe dit valg.

Du får hjælp til at arbejde med det, der for dig ligger bagved rygningen, til at se og erkende det, der gør, at du tyer til rygning, dét, du oplever, du får ud af det og hjælp til at få det bearbejdet, healet og sat fri.

Helt konkret
Behandlingsforløbet indeholder 8 sessioner og behandlinger fordelt over 3 måneder. De første gange er der 1 uge mellem behandlingerne og derefter 1 eller 2 uger.

Du vil under forløbet have mulighed for løbende kontakt og sparring pr. mail med mig og forløbet kan også foregå som sessioner via telefon eller online helt eller delvist.

Rygedagbog
Der er under forløbet lagt op til, at du mellem behandlingerne arbejder med de områder, vi aftaler fra gang til gang, så du kan styrke og støtte både dig selv bedst muligt i processen.

At lave og føre en rygedagbog er en stor del af forløbet og vil være en stor hjælp for dig i beslutningsprocessen.

Det er dig, der skal holde op med at ryge
Jeg bliver ofte spurgt, om jeg kan få en til at holde op med at ryge. Det kan jeg ikke. Men jeg kan hjælpe og inspirere DIG til, at DU vælger at holde op med at ryge. Det er dig, der skal træffe beslutningen. Derfor er det også en betingelse, inden vi starter forløbet, at du som minimum er committet til at arbejde med dig selv og hele processen. Så du kan træffe et af dit livs bedste beslutninger.

Om at træffe en beslutning med stort B
Min oplevelse er, at selve dét at stoppe, når du først har besluttet det, er nemt. Det er selve processen og dét at arbejde dig frem til beslutningen, der kan være svær og kræve en vej at gå.

I dette forløb skal du derfor heller ikke ”prøve” at stoppe med at ryge. Du skal heller ikke ”se om det går”. Det er, hvad jeg kalder prøvebeslutninger, som ofte ikke har ret meget saft og kraft i sig, simpelthen fordi beslutningen ikke er taget. I en prøvebeslutning står døren stadig åben for, at det jo kan være, det ikke går.

I dette forløb får du hjælp til at arbejde dig frem til en Beslutning med stort B. Den beslutning, der betyder, at du ikke længere behøver tvivle på, om det holder. For det ved du, at det gør. Den beslutning, der betyder, at du, i relation til rygning, hverken behøver bruge hjælpemidler, tage på i vægt, mangle noget eller lide afsavn på noget som helst tidspunkt fremadrettet i dit liv.

Fordi du vil være helt færdig med at ryge, fordi du ikke længere ønsker det eller vil have det. Fra dét øjeblik, du træffer den beslutning, er du igen en fri ikke-ryger, og du behøver aldrig frygte, at du vil starte igen, hvis livet driller. Det er frihed og den er din, når du er klar og vælger den.

Samtidig er det noget, du fremadrettet vil kunne på bruge på mange områder af dit liv.

Noget af det, forløbet også indeholder
Udgangspunktet er hele tiden, hvordan du bedst kan hjælpe dig selv til at træffe en beslutning, der holder, og dermed i høj grad også, hvordan du hjælper dig selv til at stå stærkere.

Vi skal derfor blandt andet også arbejde med centrering, jordforbindelse, samling og rodfæstning, så du kan opleve at komme mere hjem i dig selv og få en bedre balance og dermed bedre være i stand til at håndtere det, du står i og de udfordringer, du møder i processen.

Det vil ikke blot påvirke og støtte dig positivt i forbindelse med et rygestop, det vil række ind på alle områder af dit liv.

Vi skal arbejde med målsætning; Hvor er du, og hvor vil du gerne hen og ikke mindst hvornår? Er der måske specifikke områder du gerne vil, at vi arbejder med? Og naturligvis arbejde med noget af det, der skal til for at du oplever, du bliver i stand til at træffe en beslutning om igen at blive ikke-ryger.

Personlig vejledning og healing
Du får hjælp til at få energiløft og til at afbalancere dit energisystem, ligesom du får øvelser og træning i sansning, opmærksomhed og selvhealing og nogle af de ting, du selv kan gøre i din hverdag for at få det bedre, få mere ro og klarhed.

Du får hver gang både personlig vejledning og healing, og du vil blive mere bevidst om dig selv, ligesom du får mulighed for at forløse og frigive ubalancer og noget af det, der fylder og som du måske bærer på og er klar til at sætte fri, uanset om det er direkte relateret til dét at ryge eller ej.

Opfølgning
Med i forløbet er også en telefonisk samtale 1 måned efter forløbets afslutning for at følge op på, hvordan det er gået og hvad der eventuelt kan være brug for lige nu.

Normalpris for 8 behandlinger er 5.600 kroner. Du får en forløbsrabat på 800 kroner, så prisen for behandlingsforløbet er 4.800 kroner. 

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du en snak, inden du beslutter dig, er du velkommen til at sende en mail til lm@mahnkopf.dk eller ringe på telefon 60 93 72 30.

Jeg har selv tidligere i mit liv været ryger, og i min proces med igen at blive ikke-ryger, blev jeg inspireret af den engelske forfatter Allen Carr, der har skrevet bogen “Endelig ikke ryger“. Denne bog hjalp mig godt på vej og inspirerede til at få vendt nogle af mine rygertanker om. Jeg måtte dog også gå andre veje for at komme i mål, og da dette forløb afspejler min egen proces og erfaringer, er det derfor også både inspireret af Allen Carrs bog og min egen vej samtidig med, at jeg også inddrager healing, sansning, personlig vejledning, energi- og bevidsthedsarbejde til at hjælpe andre på vej til et endeligt rygestop, til forløsning af det, der for den enkelte ligger bagved samt i det hele taget at komme til at stå stærkere og træffe bevidste valg.

Sessioner og behandlinger

Udtalelser fra forløb

Gratis forsamtale