Få et bedre liv og kom i mål med det, du gerne vil – behandlingsforløb

Behandlingsforløb på 8 gange over 3 måneder – et intenst forløb, der kan ændre dit liv

Behandlingsforløb for dig, der gerne vil have hjælp til at komme videre, finde vej og hjælpe dig selv til et bedre liv, og hvor du allerede fra start kender nogle af de områder, du kommer til at arbejde med. Naturligvis hele tiden indrettet efter dig og det, der er dit udgangspunkt lige nu og med plads til ændringer, hvis der undervejs dukker andre ting op, du har brug for eller ønsker at tage dig af først.

Det kan være, du har brug for hjælp til at stå stærkere, få en bedre balance, få mere klarhed og lettelse eller få mere ro i dig selv. Det kan være negative tanker og mønstre, manglende energi, stress, angst, fobier, eksamensangst, bekymringer, tankemylder, tvivl, usikkerhed og selvværd,  dårlig koncentration, depression, sorg, posttraumatisk stress, chok, traumatiske oplevelser, senfølger efter virus eller anden sygdom, søvnløshed, rygestop, overvægt, spændinger, smerter, gigt og andre fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer.

Det kan være, du er særligt sensitiv og har svært ved at finde ordentligt fodfæste på hele eller dele af dit liv. Det kan være, du har noget med dig i din rygsæk og nu vil gøre noget for at hjælpe dig selv til et bedre liv. Det kan være, du er ung og har det svært.

Det kan også være, du ønsker at arbejde med din personlige og/eller spirituelle udvikling, nå et bestemt mål eller få hjælp til at finde vej, sætte og nå et mål. Det er helt individuelt, hvad du ønsker at tage fat på eller arbejde og komme videre med for at få et bedre liv.

Vi vil arbejde med målsætning i en eller anden grad, så du kan komme derhen, hvor du gerne vil samt udvælge et eller flere områder og arbejde intenst med dem, så du kan komme videre i dit liv og gøre op med det gamle, som du ønsker at komme igennem og få gjort noget ved.

Helt konkret
Behandlingsforløbet indeholder 8 sessioner og behandlinger fordelt over 3 måneder. De første gange er der 1 uge mellem behandlingerne og derefter 1 eller 2 uger.

Du har løbende mulighed for at være i mailkontakt med mig og få sparring, og forløbet kan også helt eller delvist foregå som sessioner via telefon eller online.

Noget af det, forløbet indeholder
Vi skal blandt andet arbejde med centrering, jordforbindelse, samling og rodfæstning, så du kan opleve at komme mere hjem i dig selv og få en bedre balance og dermed bedre være i stand til at håndtere de udfordringer, du møder på din vej.

Du får hjælp til bedre at forstå og acceptere det, du står i, og hvad du kan og har brug for at gøre for at hjælpe dig selv.

Vi skal arbejde med målsætning; Hvor er du og hvor vil du gerne hen? Hvad ønsker du at opnå med forløbet og hvilke områder vil du gerne arbejde med? Og naturligvis arbejde med noget af det, der skal til for at du får det, som du gerne vil eller kommer derhen, hvor du gerne vil.

Du får hjælp til at få energiløft og til at afbalancere dit energisystem, ligesom du får øvelser og træning i sansning, opmærksomhed og selvhealing og nogle af de ting, du selv kan gøre i din hverdag for at få det bedre, få mere ro og få ryddet ud i noget af det, der fylder.

Personlig vejledning og healing
Du får hver gang både personlig vejledning og healing, og du vil blive mere bevidst om dig selv og om de ting, du med fordel kan gøre for at finde vej og komme i kontakt med de svar, du allerede har med dig indeni, ligesom du får behandling og hjælp til at forløse og frigive ubalancer og noget af det, der fylder og som du måske bærer på og er klar til at sætte fri.

En af sessionerne vil primært fokusere på vejledning ud fra det, du ønsker at bringe ind, en anden primært på forløsende og frigivende healing, men alle behandlinger vil indeholde begge dele. Igen naturligvis hele tiden med udgangspunkt i de individuelle behov, hensyn og ønsker, der opstår undervejs.

Der er under forløbet lagt op til, at du mellem behandlingerne arbejder med de områder, vi aftaler fra gang til gang, så du kan styrke og støtte dig selv bedst muligt.

Opfølgning
Med i forløbet er også en telefonisk samtale 1 måned efter forløbets afslutning for at følge op på, hvordan det er gået og hvad der eventuelt kan være brug for lige nu, så du kan fortsætte med at gå i den ønskede retning.

Normalpris for 8 behandlinger er 5.600 kroner. Du får en forløbsrabat på 800 kroner, så prisen for behandlingsforløbet er 4.800 kroner. 

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du en snak, inden du beslutter dig, er du velkommen til at sende en mail til lm@mahnkopf.dk eller ringe på telefon 60 93 72 30.

Sessioner og behandlinger

Udtalelser fra forløbet

Gratis forsamtale

Du kan se de andre behandlingsforløb på 8 gange her:

Online forløb – behandling, spirituel vejledning og coaching

For dig, der er forælder til et barn eller ung, der har det svært

For dig, der har oplevet selvmord eller andre traumatiske oplevelser

Rygestop – for dig der gerne vil blive en fri ikke-ryger

Eksamensangst – kort forløb over 3 gange