Livet i døden – foredrag om døden og hvordan vi bringer liv ind i den

Livsbekræftende foredrag om det, som mange frygter eller helst ikke vil tale om, døden.

Foredraget handler om døden, men i høj grad også om livet og hvordan vi hjælper os selv til bedre at forstå og forholde os til døden, så vi ikke behøver frygte den, men i stedet kan have fred med den og dermed bedre give os selv lov til at leve.

Foredraget handler om, hvordan vi betragter døden i vores samfund og hvordan vi helst vil hurtigt videre, men også om, hvor meget, vi går glip af, hvis vi ikke vil have med den at gøre. Der er meget smukt, stærkt og livsbekræftende, vi kan tage til os, hvis vi forholder os til døden med nye tanker og nye indgangsvinkler.

Så vi kan leve langt mere frit og med større glæde, fordi vi har gjort os fri af tanken om døden som noget grimt, men i stedet har bragt liv og sjæl ind i den.

Jeg fortæller i foredraget om mit eget forhold til døden og hvad jeg oplever, der sker, når vi dør. Måske slutter det ikke med døden og måske forsvinder hverken dem, vi holder af eller vi selv helt væk, når vi dør. Måske er døden en overgang til noget andet og måske er dem, du har mistet, stadig nær.

Inspirerende foredrag om døden, hvordan vi kan tackle den i os selv og bringe livet ind den. Så vi kan leve.

Kontakt eller bestil et foredrag
Ring på telefon 60 93 72 30 eller send en mail til lm@mahnkopf.dk, hvis du, din virksomhed eller forening er interesseret i et foredrag.

Foredraget varer ca. 1 ½ time, inklusive pause og mulighed for spørgsmål og kan naturligvis tilrettes målgruppen.