At få et bedre liv

At få et bedre liv er ikke kun at få flere penge, stort hus, ny bil, mærkevarer og rejser. Det er bare dét, vi som oftest værdisætter i vores samfund og tit forbinder med at have succes og at få det bedre.

Flere materielle ting, penge, hus og bil kan sagtens være at få et bedre liv, men det kan også være så meget andet, som vi måske bare ikke altid hører eller taler så meget om.

Der er mange mennesker, der har det svært, og det bliver ikke altid nemmere af, at vi som samfund ofte måler succes og dét at få det bedre med, hvor stærkt vi løber, hvor mange penge, vi tjener og hvor mange materielle ting, vi har.

Hvad nytter det, at vi har store huse, store biler og mange ting, hvis vi indeni har det dårligt eller vi får stress og bliver syge, fordi vi skal arbejde så meget, at vi har råd til store huse, store biler og mange ting. Hvad nytter det, at vi køber mere i et forsøg på at finde lykken og meningen, hvis vi ikke kan finde den der.

Vi har så meget brug for også at flytte fokus til vores indre liv for at skabe en bedre balance. Hvordan er det egentligt, vi går og har det bagved alle tingene.

At få et bedre liv kan være så meget mere end materielle ting. At få et bedre liv kan også være at give slip på behovet for materielle ting.

Det kan være at få et bedre liv at rejse dig, følge dine drømme og gå efter det, du gerne vil, men som du måske ikke har haft modet til eller været klar til endnu.

Det kan være at få et bedre liv at bevæge dig mere, træne, gå eller komme ud i naturen. Det kan være at få et bedre liv at arbejde på at vænne din krop til nærende og værdig mad, så det er dét, den beder om og gerne vil have. At give din krop det den har brug for, at nære og helbrede med naturlige lægemidler, kærlighed og gammel visdom.

Det kan være at få et bedre liv at give slip på irritation og vrede, så det ikke længere behøver være ydre omstændigheder, der får lov at bestemme din dag, men derimod din medfødte evne til at sige pyt og gå videre. Det kan være at få et bedre liv at tage dig af gamle indre sår, at heale dig selv, at tage dig af tanker og bekymringer og at hjælpe dig selv til at træde en lettere sti.

Det kan være at få et bedre liv at søge hjælp og støtte, at give eller tage imod og hjælpe dig selv igennem svære tidspunkter, traumer og oplevelser. Det kan være at få et bedre liv at flytte fokus fra det, der ikke virker til det, der gør, at reflektere over dit liv, at sætte mål og committe dig til at gå efter det.

Det kan være at få et bedre liv at få luft i din kalender, at sige nej eller ja. Sige til og fra, fra et oprigtigt og stærkt sted i dig selv.

Det kan være at få et bedre liv at være taknemmelig for det, du har, at vise og fortælle mennesker omkring dig, at de betyder noget for dig, at række ud og give eller tage imod en hjælpende hånd, at tilgive og gå videre.

Det kan være at få et bedre liv at være mere opmærksom og nærværende, at være til stede, der hvor du er, at sanse og opleve, at spille, lege og grine mere, give flere komplimenter og at få mere glæde ind i dit liv.

Der er så meget, der kan forsvinde i den hurtige verden og alle de materielle ting. Og der er så meget, du kan genfinde og vinde, når du lukker op for alt det, som det også kan være at få et bedre liv.  

fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code